Usein kysyttyä

Tälle sivulle olemme koonneet vastauksia meiltä usein kysyttyihin kysymyksiin. Jos et löytänyt vastausta omaan kysymykseesi, lähetä meille rohkeasti viesti. Pyrimme vastaamaan niin pian kuin mahdollista.

 • Mistä myymämme kattopellit ovat peräisin?

  Pelti-Sepolla on oma tehdas Rovaniemellä, jossa jokainen katto tehdään mittatilaustyönä SSAB:n korkealaatuisesta, säänkestäväksi pinnoitetusta ohutlevystä. Leikkaamme ja prässäämme peltikatot muotoon asiakkaiden tarpeiden mukaan.

 • Palveletteko vain rakennusliikkeitä?

  Pelti-Seppo tarjoaa laadukkaita palveluita niin rakennusliikkeille, kuluttajille kuin rautakaupoillekin.

 • Miksi valita Pelti-Seppo?

  Pelti-Seppo on paikallinen lappilainen toimija, joka palvelee sinua asiantuntemuksella. Me toimitamme tuotteet sinulle huomattavasti isoja toimijoita nopeammin, mikä tarkoittaa, että toiminta työmaalla voi jatkua jouhevasti – tämä säästää sekä vaivaa että rahaa.

 • Tarjoatteko myös asennus- tai kattoremonttipalveluja

  Kyllä, Voit tilata meiltä täyden kattoremontin niin omakotitaloille kuin isoimmillekin kohteille.

  Voit myös tilata kauttamme tarvittaessa asennuspalvelun kaikille tuotteillemme.

Etkö löytänyt vastausta? Esitä kysymys!

Luethan huollellisesti, ettei kysymykseesi ole jo vastattu. Jätä myös yhteystietosi, jos haluat vastauksen sähköpostiisi. Pyrimme vastaamaan kysymykseesi mahdollisimman pian. Kiitos!

Usein kysyttyä
Tietosuojaseloste

Henkilötietolaki (523/1999) 10 § ja 24§

1. Rekisterinpitäjä
Rovaniemen Pelti-Seppo Oy
Y-tunnus: 2930962-6
Sipolantie 1
96100 Rovaniemi
Sähköposti: info@peltiseppo.fi

2. Yhteyshenkilö
Antero Hirvonen
Puh. 040 547 1509
Sähköposti: info@peltiseppo.fi

3. Rekisterin nimi
Rovaniemen Pelti-Seppo Oy tarjouspyyntörekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Rovaniemen Pelti-Seppo Oy käyttää kerättyjä henkilötietoja asiakkaan palvelupyyntöön vastaamiseen (tarjouspyyntö).

5. Rekisterin tietosisältö
Rekisteriin kootaan asiakkaan antamia tietoja, joita tarvitaan esisijaisesti hänen toivomansa palvelun (tarjouksen toimittaminen peltikatoista) tuottamiseen. Henkilötietoja asiakkaalta kerätään seuraavasti: nimi, osoitetiedot, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi rekisteriin kerätään tarjouksen tekemisen kannalta olennaista tietoa katon mallista, mitoista ja materiaalista.

6. Säännönmukaiset tietolähteet
Rekisterinpitäjä kokoaa rekisteriin ne tiedot, jotka asiakas itse antaa Rovaniemen Pelti-Seppo Oy:lle tarjouksen toimittamista varten.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset
Rovaniemen Pelti-Seppo Oy ei luovuta tietoa muuhun kuin Rovaniemen Pelti-Seppo Oy:n myyjien käyttöön kohdassa 4 mainittuun tarkoitukseen.

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
Tietoja ei luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet
Rekisterin tiedot tallentuvat Rovaniemen Pelti-Seppo Oy:n palvelimelle, jota suojaa käyttöjärjestelmän suojausohjelmisto. Järjestelmään sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmä on myös suojattu palomuurein ja muiden teknisten keinojen avulla. Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain tietyt, ennalta määritellyt rekisterinpitäjän työntekijät. Rekisterit sijaitsevat lukitussa tilassa.

10. Tarkastusoikeus
Tietonsa Rovaniemen Pelti-Seppo Oy:lle luovuttaneilla on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa se rekisteriasioista vastaavalle henkilölle, yhteystiedot kohdassa 2.

11. Oikeus vaatia tiedon korjaamista
Rovaniemen Pelti-Seppo Oy korjaa tai poistaa rekisterissä olevan tiedon oma-aloitteisesti, kun se on tarkoituksen kannalta tarpeeton. Rekisteröity voi myös itse vaatia tiedon korjaamista tai poistamista, jolloin rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisteriasioista vastaavaan henkilöön.